25 jarig bestaan

Vrijdag 4 oktober is het Dierendag en dan viert Kukule-boe niet alleen haar 25 jarige bestaan, maar ook dat vrijwilligers met het vernieuwen van deze dierenweide zijn gestart. Als je dit met ons mee wil vieren dan moet je komende vrijdagmiddag naar onze dierenweide komen. Om 15.30 uur beginnen wij met het voeren van de dieren. Eerst krijgen de varkens hun lievelingseten. Daarna zijn de kippen, vogels, fazanten, eenden, pauwen en de konijnen aan de beurt. Bij dit verwennen van de dieren kunnen wij de hulp van kinderen zeker gebruiken. Tot slot laat burgemeester Victor Molenboer de geitjes los die vervolgens een run nemen op een feestelijk gedekte tafel, met daarop heerlijk en gezond eten voor deze geitjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *