Feestweek op Kukele-boe

Van 24 tot 29 augustus is er op Dierenweide Kukele-boe een meerdaags feestelijk programma voor kinderen van alle leeftijden! Normaal gesproken zijn alle kinderen dan druk met de Woerdense VakantieWeek, maar die gaat vanwege corona dit jaar niet door. Daarom organiseren wij een alternatieve activiteit. Er is een speurtocht i.s.m. NME-Centrum InBredius door het hele park.

Daarnaast allerlei leuke activiteiten, zoals een springkussen, een schapenkunstenares en pannenkoeken printen. Op vrijdag 28 augustus komt een hele bijzondere speurneus en kan je samen met muzikale Boswachter Jacco op zoek naar natuurvondsten. Gewapend met een speurpakket ga je een groepje speuren door de natuur en Boswachter Jacco neemt zijn gitaar mee. Van 14 tot 16 uur. Meld je snel aan via kukeleboe@gmail.com, want het aantal plekken is beperkt! Kijk voor het hele programma op de Facebook-pagina van Kukele-boe. 

De dierenweide is van 10 tot 16 uur open. Deelname is gratis!